Mergi la continut
Reducere de 5% pentru comenzi peste 300 RON! Livrare gratuita pentru comenzi de peste 200 RON!
Reducere de 5% pentru comenzi peste 300 RON! Livrare gratuita pentru comenzi de peste 200 RON

Metode de plata

Metode de Plată
La Divendi, punem accent pe oferirea unei experiențe de cumpărături cât mai flexibile și sigure. În acest sens, vă punem la dispoziție mai multe metode de plată, astfel încât să puteți alege cea mai convenabilă opțiune pentru dvs.

Opțiuni de Plată:
Cash la Livrare: Puteți plăti în numerar direct curierului la momentul livrării.

Plată cu Cardul: Acceptăm majoritatea cardurilor de debit și de credit. Procesarea plăților cu cardul este rapidă și sigură. De asemenea puteti efectua plata cu cardul si la livrare in cazul comenzilor prin SameDay Easybox.

Apple Pay: Pentru utilizatorii de dispozitive Apple, oferim posibilitatea de a efectua plăți prin intermediul Apple Pay pentru o tranzacție rapidă și sigură.

Google Pay: Dacă preferați, puteți utiliza și Google Pay pentru o tranzacție fără probleme.

Siguranța Plăților:
Toate tranzacțiile dvs. sunt procesate printr-o platformă securizată care respectă toate standardele și reglementările privind protecția datelor cu caracter personal și securitatea împotriva fraudei. Puteți efectua cumpărăturile cu încredere, știind că informațiile dvs. sunt în siguranță.bold - metode de plata , optiuni de plata, plata cu cardul, apple pay, google pay, siguranta platilor