Mergi la continut
Reducere de 5% pentru comenzi peste 300 RON! Livrare gratuita pentru comenzi de peste 200 RON!
Reducere de 5% pentru comenzi peste 300 RON! Livrare gratuita pentru comenzi de peste 200 RON

Despre noi

Despre Divendi.ro
Înființată în anul 2022, Divendi.ro este un website care se focuseaza pe satisfactia clientilor nostri, punand nevoie dumneavoastra pe primul loc. Ne-am născut din dorința de a oferi o experiență de cumpărături inegalabilă, bazată pe trei piloni fundamentali: calitate, varietate și satisfacția clientului.

Misiunea Noastră
Misiunea noastră este simplă dar ambițioasă: să vă oferim produse de cea mai înaltă calitate, cu o gamă largă de opțiuni care să îndeplinească nevoile fiecărui client. Fie că este vorba de electronice de ultimă generație, articole pentru animale de companie sau piese de decor interior, Divendi.ro este alegerea ideală pentru un stil de viață modern și dinamic.

Calitatea Produselor
Selectăm cu grijă fiecare produs pe care îl aducem în oferta noastră, punând accent pe calitate și durabilitate. Cooperăm doar cu furnizori de încredere și oferim garanții ample pentru toate produsele noastre, astfel încât să vă puteți bucura de ele pe termen lung.

Orientarea Către Client
Pentru noi, satisfacția dvs. este prioritatea numărul unu. Echipa noastră de servicii pentru clienți este mereu la dispoziția dumneavoastră pentru a răspunde la orice întrebare sau nelămurire. Oferim, de asemenea, un proces simplu și rapid de returnare sau înlocuire a produselor, pentru a asigura o experiență de cumpărături fără stres.

Viitorul Divendi.ro
Suntem într-o continuă expansiune și inovare. În viitorul apropiat, plănuim să extindem gama noastră de produse și să oferim servicii noi care să vă îmbunătățească și mai mult experiența de cumpărături online.

Vă mulțumim că ați ales Divendi.ro. Sperăm să vă fim alături în fiecare moment important al vieții dvs.