Mergi la continut
Reducere de 5% pentru comenzi peste 300 RON! Livrare gratuita pentru comenzi de peste 200 RON!
Reducere de 5% pentru comenzi peste 300 RON! Livrare gratuita pentru comenzi de peste 200 RON

Garantia produselor

Garantia produselor - divendi.ro


Pentru produsele fără certificat de garanție emis de fabricant sau importator, aspectele legate de garanție se gestionează la biroul SC Ascim Organization SRL, așa cum este specificat în secțiunea de contact de către SC Ascim Organization SRL.

Produsele ce vin cu Certificate de Garanție din partea producătorilor se bucură de garanție conform detaliilor specificate.

Gestionarea produselor trimise în garanție se realizează în următoarele maniere, în ordinea indicată:

Inlocuirea produsului:
Anularea produsului defect (notă de credit) - dacă produsul nu poate fi nici reparat, nici înlocuit - suma inițială va fi readăugată în contul clientului. Comenzile care utilizează parțial sau integral fonduri provenite din creditare vor putea fi ridicate de la sediu doar contra prezentării unui document de identitate valid. Soldul rezultat dintr-o Notă de Credit va fi restituit într-un cont bancar.

Rezolvarea problemelor de garanție se va finaliza în maxim 15 zile calendaristice.

Perioada de garanție începe odată cu livrarea produselor, dată stipulată în factura fiscală.

Costurile de transport pentru produsele expediate (dus-întors) în scopul soluționării garanției vor fi acoperite de Ascim Organization SRL, iar livrarea se va efectua prin serviciul de curierat SameDay. Orice altă metodă de transport va fi suportată de către expeditor.

Termenii garanției sunt în concordanță cu OUG 140/2021 și eventualele sale modificări ulterioare.